Hij is kapot. Repareren? Hoe moet dat? Help!

Repareren is een snel verdwijnende kunst die nodig een comeback moet maken. Gelukkig zijn mensen die deze kunst nog uitstekend beheersen. Zo ook onze vrijwilligers en ze delen deze vaardigheid en kennis graag.

Reparateur

Nu is het niet zo dat u uw kapotte apparaat afgeeft en later weer ophaalt. Er wordt alleen gerepareerd op het Repair Cafť en we benoemen u tot assistent bij uw eigen reparatie. De bedoeling is om u te laten zien en ervaren dat repareren loont. Eigenlijk zijn onze reparateurs ook een beetje onderwijzer. Vraag dus gerust.....

De reparatie zelf is gratis en dat zal altijd zo blijven. U betaalt alleen de onderdelen. Maar in de praktijk zijn voor 90% van de reparaties geen onderdelen nodig of gaat het om klein grut zoals een kroonsteentje of een zekeringetje en die krijgt u gewoon van ons.

Het gaat meestal om spullen die anders toch weggegooid worden.
Dus een concurrent voor commerciŽle reparatiebedrijfjes zijn we niet. Sterker nog: we zien graag dat repareren weer een vanzelfsprekend onderdeel wordt van ons systeem en dat er weer een betaalbaar netwerk van reparatiebedrijfjes ontstaat zoals we die vroeger hadden.
 

Kijk op de Wat is er Nieuw pagina voor de laatste toevoegingen en wijzigingen.